Koleksi Pertanyaan Popular

Berikut merupakan antara soalan-soalan popular yang sering ditanyakan oleh customer kepada kita, boleh dijadikan panduan.

faq 7 vasotropin abang sado

Soalan : "Tipulah produk ini, x logik ambil ni je terus sado"

"Produk express la ni. sekali makan terus jadi. Menipu!"

"Diorang ni telah dibayar untuk pegang produk tu, jangan tertipu"

"Jual mahal nak mampus! kaya la tokey dia. Inilah orang melayu buat bisnes nak untung cepat"

"X perlu pun ambil menda ini, just makan solid food. Buang duit je"

Jawapan :

1) Kami tidak pernah 'claim' mereka-mereka yang pegang produk M-sotropin ini terus jadi sasa selepas mengambil produk ini. Mereka ini telah berlatih bertahun lamanya untuk jadi seperti itu. Tolonglah, fikir logik sikit tuan-tuan.

2) Mereka ini diberi PERCUMA bagi menguji keberkesanan produk kami. Kami sangat hargai usaha mereka dalam bina badan dan kami ingin tahu adakah produk kami berkesan ataupun tidak.

Kami tidak pernah sesekali memaksa mereka memberi kata-kata positif mengenai produk kami.
Kalian tanyalah sendiri mereka-mereka dalam gambar ini jika tidak percaya.

3) Mesotorpin adalah 'booster' untuk mempercepatkan peningkatan saiz otot dan memulihkan otot selepas latihan. Kami sesekali TIDAK mengeluarkan 'statement' bahawa anda tak perlu makan solid food dan makronutrien yang lain.

4) Kami juga TIDAK pernah keluarkan 'statement' bahawa anda tidak perlu workout dan diet jika mengambil produk ini. Seperti yang kami tegaskan, M-sotropin adalah booster ia sebagai makanan tambahan sahaja. Anda boleh ambil untuk mendapatkan kesan yang cepat.

5) Matlamat kami adalah membantu sukan bina badan dan fitness di Malaysia.

faq persoalan tentang m-sotropin

Soalan: M-sotropin ni boleh fat burner ke? Untuk dpt lean muscle boleh ke?

Jawapan:

Actually focus utama untuk booster energy. So bila energy dan stamina bertambah, intensiti workout akan meningkat. Dengan itu kadar pembakaran kalori ketika workout akan meningkat.

Selain itu, m-sotropin mempunyai bahan yg dpt mengekalkan otot dan menghalang otot daripada proses catabolisme (penguraian otot).

Bila lepas wokout, potensi berlakunya proses catabolisme adalah tinggi, kalau tuan ambil m-sotropin proses ini dapat di minimakan.

Soalan: Kalau dah ambil M-sotropin? Kena ambil protein juga ke?

Jawapan:

M-sotropin adalah anabolik booster & energy booster. Ia mempercepatkan proses pembentukan otot dan pemulihan otot terutama selepas workout.

Seperti yang kita tahu Whey protein adalah sumber protein yang tinggi. Protein adalah 'building block' terhadap pembinaan otot.

Tanpa cukup protein, badan anda tak cukup bahan untuk hasilkan otot. M-sotropin akan menpercepatkan proses pembinaan otot dan whey protein adalah bahan yang diperlukan untuk hasilkan otot. Gabungan kedua bahan ini pasti akan keputusan yang hebat terhadap otot-otot anda.

Soalan: Sebelum ini dah beli hardmass dan nitrotech...tapi stamina x cukup kuat, mcm mana ya?

Jawapan:

Hardmass dan nitrotech bkn booster. Ia adalah makronutrien. Ia mengandungi karbo dan protein sahaja. So untuk lebih efektif boleh combine dgn m-sotropin.

Soalan: Apakah M-sotropin ini halal dan lulus KKM? Tiada kesan sampingan ker makan ubat ni?

Jawapan:

M-sotropin ini selamat digunakan, 100% herba semulajadi, M-sotropin adalah makanan tambahan di bawah kategori Food-DRUG INterphase (FDI).

Ia bukan ubat. Hanya ubat sahaja memerlukan nombor pendaftaran KKM. Namun M-sotropin telah melalui proses penapisan di bahagian KKM dimana KKM telah mengeluarkan surat rasmi mengatakan M-sotropin tidak memerlukan pendaftaran produk.

M-sotropin telah mendapat kebenaran dari KKM dan kelulusan oleh pihak JAKIM (Halal no: MS 1500:2009 1012-01/2014).

Soalan: Bagaimanakah cara nak makan m-sotropin ni dan apakah kesan penggunaannya?

Jawapan :

CARA PENGAMBILAN:

Ia bergantung kepada aktiviti workout anda. Untuk keputusan yang optimum, anda boleh ambil 3 biji 15 minit sebelum workout. Jika kurang workout boleh ambil 1 biji sahaja.

KESAN PENGGUNAAN:

+ Selepas satu jam pengambilan anda rasa lebih bertenaga. Kebiasaan Workout 2 jam tetapi boleh lajak sampi 3-4 jam stamina yg tidak putus-putus.

+ Selepas Satu MINGGU penggunaan M-sotropin, anda akan merasai perubahan terhadap OTOT - OTOT anda. Dijangka akan berlaku peningkatan SAIZ otot sebanyak 20%-40% daripada asalnya.

+ Selepas 1 bulan penggunaan M-sotropin, anda akan mengalami peningkatan terhadap KEKUATAN & DAYA KETAHANAN Otot2 anda. Jangan terkejut jika anda mampu melakukan Bench Press 90kg jika sebelum ini hanya 60kg sahaja bench Press yang anda mampu lakukan.

Soalan: Apakah kelebihan untuk saya ambil M-sotropin ini berbanding MXT atau Stanabol?

Jawapan:

1) MENINGKATKAN PEMBESARAN OTOT DENGAN PANTAS
2) PERKEMBANGAN OTOT SEMAKIN MENJADI2
3) MEMAKSIMAKAN KEKUATAN TUBUH BADAN DLM MELAKUKAN SENAMAN BERAT
4) MEMBINA TENAGA KUASA BADANG
5) MERANGSANG PENGELUARAN HORMON TESTOSTERON, HORMON PEMBESARAN DAN HORMON TIROID
6) MENGUATKAN SISTEM KETAHANAN BADAN
7) MELANCARKAN PERJALANAN DARAH
8) MENINGKATKAN SISTEM ANTIBODI BADAN
9) BERFUNGSI UNTUK MEMBAKAR LEMAK DISELURUH BADAN
10)SEKSUAL semakin galak.

Banyak lagi Fungsi M-SOTROPIN INI yang diluar jangkaan anda.

M-sotropin juga telah mendapat kebenaran dari KKM dan kelulusan oleh pihak JAKIM
(Halal no: MS 1500:2009 1012-01/2014)

M-SOTROPIN bukan "STEROID" but just supplement yang sama result seperti anda guna "STEROID", itulah keajaiban Formula "M-SOTROPIN" DAN Anda gerenti puas hati.

Soalan: Betul ke badan boleh besar? Yang kurus kering pun boleh jadi berotot ke?

Jawapan:

Boleh bro, tak ada masalah. Asalkan makan ia mengikut cara diet dan workout yang betul, kekal disiplin kemudian jadikan M-SOTROPIN ni sebagai booster untuk bina otot lebih besar dan cantik. Lebihkan makanan berprotein seperti ayam dan ikan untuk besarkan otot badan.

Soalan: Kena ambil secara berterusan ke produk ni?

Jawapan:

Ambil ketika mahu workout atau training sahaja, ambil 1-3 tablet sahaja sehari 15 minit sebelum mula workout.

Soalan: Macam mana nak tambahkan berat badan dan fit?

Jawapan:

Banyakkan makan makanan berprotein seperti ayam, ikan, ubi kentang, telur, roti bakar, buah-buahan, sayur-sayuran serta banyakkan minum air kosong.

Kemudian ambil 3 tablet M-SOTROPIN 15 minit sebelum workout, dan workout sejam sekali sekurang-kurangnya 3 kali seminggu, di mana-mana pun boleh.

Soalan: Orang gemuk dan perut buncit boleh guna tak?

Jawapan:

Sangat sesuai. Yang penting mesti workout dan jaga diet.

Soalan: Produk ni untuk naikkan muscle atau buang lemak?

Jawapan:

Actually focus utama untuk booster energy. So bila energy dan stamina bertambah, intensiti workout akan meningkat.

Dengan itu kadar pembakaran kalori ketika workout akan meningkat. Selain itu, M-sotropin mempunyai bahan yg dpt mengekalkan otot dan menghalang otot daripada proses catabolisme (penguraian otot).

Bila lepas wokout, potensi berlakunya proses catabolisme adalah tinggi, kalau tuan ambil M-sotropin proses ini dapat di minimakan.

Soalan: Produk ni pakai steroid ke?

Jawapan:

Tidak sama sekali, ia makanan tambahan dan bukan sejenis ubat, produk ini juga 100% herba.

Soalan: Cara senaman lelaki dan perempuan sama ke?

Jawapan:

Cara senaman sama, cuma produk ini tidak sesuai untuk wanita, maaf ya.

Klik Sini untuk Cara PembayaranMaybank - CIMB - Paypal