Tahukah Anda Tentang Testosterone Dan Hgh?

 

Tahukah Anda Tentang Testosterone Dan Hgh?

Kunci utama dalam pembentukan dan kematangan lelaki ialah hormon testosterone. Ia mengawal kadar kesuburan dan pembesaran tulang yang menjadi tunjang utama badan.

Ia juga adalah faktor utama yang diperlukan supaya otot kita naik/bina dengan cepat. Lelaki yang matang mempunyai ciri ciri seperti anak tekak, suara kasar, tumbuh misai dan bulu bulu badan, dan yang utama badan lelaki lebih banyak otot berbanding perempuan dan semua ini adalah disebabkan oleh hormon lelaki iaitu hormon testosterone.

Semakin byk hormon tersebut terhasil dalam badan, semakin matang badan kita dan badan yg matang akan kelihatan lebih muscular!

Kematangan lelaki, hormon testosterone juga sangat membantu dalam stamina kelamin, keinginan sexual dan menjadikan sperma kita lebih banyak, subur dan active.

Hormon testosterone dan Mesotropin

Secara keseluruhannya, hormon testosterone adalah penting utk kita terutama buat lelaki. Proses penjanaan Hormon ini akan menjadi perlahan setelah kita berumur 21-24 tahun dan semakin pelahan apabila umur kita meningkat.

Cara terbaik utk memangkin kan pengeluaran hormon testosterone ini adalah dengan menggunakan Mesotropin Gabungan Dari HGH.

Jadi, anda boleh dapatkan M-SOTROPIN sekarang!